VÅRKAMPANJ

SKAFFA DIG EN INBODY 270 NU och VI BJUDER PÅ

UTBILDNINGEN

- Ett erbjudande du inte får missa!

Vill du utbilda dig till PT och samtidigt skaffa dig en InBody270 för att verkligen bevisa att ditt upplägg och arbete fungerar?

Leasar du en InBody270 för 1170 kr i månaden ex moms så bjuder InBody Sweden på utbildningen Personlig tränare vid Intensive PT (värde 19.900 kr).

Först till kvarn! Begränsat antal platser. Anmälan längre ner på sidan.

INBODY - DET BÄSTA VERKTYGET FÖR EN PT

Hur ska du annars kunna visa svart på vitt att du har kunskapen för att leverera önskat resultat?

När det kommer till kroppsmätning finns det inget på marknaden som kan mäta sig med InBody. Jobba inte med dåliga kopior. Det handlar om din trovärdighet. Och nej… du kommer inte att tjäna några pengar på att göra mätningar. Däremot kommer du att tjäna pengar på att sälja lösningen! InBody finns idag hos ca 400 PTs och kostrådgivare runt om i Sverige! Det är den mest pålitliga vågen på marknaden idag och den som ger mest exakt resultat. Hela 98,6% jämfört med en DEXA-röntgen!

Du får svart på vitt hur du ser ut på insidan. Både när det gäller fett, muskler, vätska och det farliga inre bukfettet – det viscerala fettet. Du ser var på kroppen det finns muskler och var det saknas muskler. Likaså med fettet.

IntensivePT har skapat en PT-utbildning på distans. Läs till PT i eget tempo och slipp resvägen till och från skolan. Du kan lyssna på alla föreläsningar i lugn och ro hemma framför dator, telefon eller surfplatta. Det är alltså en väldigt flexibel distansutbildning. Oavsett om du söker en PT utbildning i Stockholm eller i övriga landet så kan du studera hos IntensivePT!

Föreläsningarna leds av erfarna lärare som har bred erfarenhet inom olika
områden. Innehållet planeras utifrån en kursplan. Du utbildas i bl a anatomi, fysiologi, näringslära, kosttillskott, skador, träningslära och grundrörelser.

Du får även alla verktyg du behöver i praktiken. Vad det är för skillnad på
att vara anställd på en gymkedja och på att vara “egen”. Du får tips som vi plockat upp genom åren som tränare, som hur du enklast skaffar klienter.

Men viktigast av allt är att du lär dig att hela tiden ligga steget före alla
andra tränare där ute. Hur man jobbar digitalt och uppdaterat!

Läs gärna mer om IntensivePT på intensivept.se 
eller kontakta support@intensivept.se

OBS. Först till kvarn! Begränsat antal platser.
Vid anmälan var vänlig och uppge koden InBody loves IntensivePT2021

Läs mer om InBody 270

InBody mäter vad din kropp består av

Kontakta oss

APPEN

Med InBody appen blir din kost och träning en resultatorienterad och tydlig väg mot bättre hälsa! Resultaten från dina InBody-mätningar hamnar behändigt i din telefon. 

InBody_screen_2019_low

Integritetspolicy

InBody behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR.