fbpx

Marknadsföringsmaterial

Säljmaterial

Här kan du hitta material som kan hjälpa dig att sälja din produkt; kroppsanalyser med InBody.

  • Roll up
  • Resultatpapper
  • Klippkort
  • Bilder för marknadsföring i dina sociala medier

 


Roll ups

Med hjälp av ett resultatark uppförstorat på en roll up, kan du på ett pedagogiskt sätt förklara de olika värdena och få din kund att förstå att man svart på vitt kan se sin status och framför allt hur värdena förändras när man anstränger sig med rätt kost, träning, sömn och återhämtning. Ladda ner en högupplöst fil och tryck upp en roll up på ditt lokala tryckeri, med eller utan din egen logotype nedtill.

Roll up InBody             

 

TRYCKFILER    InBody 270 InBody 570 InBody 770
Svart bakgrund Ladda ner tryckfil Ladda ner tryckfil Ladda ner tryckfil
Vit bakgrund Ladda ner tryckfil Ladda ner tryckfil Ladda ner tryckfil

 


Resultatpapper

Här finns tryckfiler som du kan skicka till ditt lokala tryckeri för att använda i den skrivare som du kopplat ihop med din InBody (270, 570 eller 770). Billigast och bäst för miljön är dock om du kopplar ihop din InBody med InBody-appen och tar emot resultatet där. Du delar sedan resultatet enkelt med din kund.
Resultatpapper 270 för skrivare

 TRYCKFILER  InBody 270   InBody 570   InBody 770
Skrivarpapper Ladda ner tryckfil Ladda ner tryckfil Ladda ner tryckfil

 


Klippkort

Vi har tagit fram två typer av klippkort i visitkorts-storlek. Det enda kallas premium och innehåller en text om erbjudande av mätning inklusive rådgivning. Ett tips är att du kan ha valfritt tryck på baksidan på kortet, t ex din logotyp och/eller kontaktuppgifter.

     

 TRYCKFILER     Klippkort    Premiumklippkort
Klippkort Ladda ner tryckfil Ladda ner tryckfil

 


Tryckeri

Om du inte har något tryckeri nära dig så kan vi rekommendera Tryckaren i Engelholm som kan skicka produkterna till dig. Maila önskad tryckfil, din logotype (vektorgrafisk), leveransadress, faktureringsadress och mobiltelefonnummer till tryckaren@tryckaren.se. 

 


 

Bilder

Vi har tagit fram bilder som du som kund till InBody får använda i dina sociala medier för att boosta försäljning av mätningar hos dig. Klicka på respektive bild för att spara ner en större version. För att ladda ner alla på en gång, klicka här.

Ta reda på vad du är gjord av                        

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram