BRINNER DU FÖR KOST OCH HÄLSA?
VILL DU HA EN NY SPÄNNANDE KARRIÄR?

INBODY SWEDEN BETALAR DIN UTBILDNING till kostrådgivare, Med start i HÖST

I dagens samhälle har intresset för kost och hälsa ökat rejält. Vi lägger idag stor vikt vid vårt välmående och för att minska stressnivån. Genom att skaffa en InBody270 får du full koll på din kroppssammansättning och möjligheten att bli en licensierad kostrådgivare.

Om du är intresserad av att lära dig mer om sund mat, god hälsa och gillar att inspirera andra borde du överväga att bli en licensierad kostrådgivare. InBody har just nu en kostkampanj i samarbete med IntensiveKost där du erbjuds en utbildning inom kostrådgivningen och en InBody 270 som gör att du får full koll på fett, muskler, vätska och visceralt fett, det vill säga det farliga inre bukfettet. InBody används i dag av kostrådgivare och PT för att skaffa fler klienter och för att bevisa att upplägget verkligen fungerar. InBody är marknadsledande och är den mest precisa vågen när det kommer till kroppsmätningar – hela 98,6% mot en DEXA-röntgen. Jobba inte med sämre kopior. Det handlar om din trovärdighet.

Nu är appen här! Klienten får resultatet direkt i sin mobil och du får resultatet direkt på datorn. Snabbt, smidigt och aldrig har det varit enklare att coacha klienter, både fysiskt och online.  

Utbildningen är förlagd på distans och pågår under tre veckor. Som kursdeltagare kan du välja att delta antingen under själva föreläsningarna eller ta del av dessa i efterhand eftersom de spelas in.

Kostexperter som föreläsare

Undervisningen som IntensiveKost tillhandahåller är kvalitetssäkrad av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, Sveriges största branschorganisation för yrkesverksamma inom hälsa och friskvård.

Du kommer få kostexperter som föreläsare som alla har dokumenterad erfarenhet av kost, nutrition, näring och hälsa. De har bland annat forskat, skrivit böcker och startat flera framgångsrika företag runt området kost och hälsa. Under utbildningen får du som kursdeltagare även prova på att jobba lite mer praktiskt. Under den praktiska helgen får du prova på massvis med olika saker som är användbara för kostrådgivare när det kommer till matlagning och hälsoanalyser. 

Vid leasing av en InBody270 för 1.170 kr ex moms i månaden betalar vi utbildningen vid IntensiveKost! Värde 14.995 kr!

OBS. Först till kvarn! Begränsat antal platser. .

Läs mer om InBody 270

InBody mäter vad din kropp består av

Kontakta oss

APPEN

Med InBody appen blir din kost och träning en resultatorienterad och tydlig väg mot bättre hälsa! Resultaten från dina InBody-mätningar hamnar behändigt i din telefon. 

InBody_screen_2019_low

Integritetspolicy

InBody behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR.