INBODY OCH DESS ROI

RETURN ON INVESTMENT

InBody 270 ROI

Så här gör du InBody
till rena
vinstmaskinen
för diN VERKSAMHET

Lägg mätningar som autogiro på medlemmars befintliga medlemskap
 • Erbjud mätningar för mellan 50-100kr/mån alternativt ett förbestämt antal. Omnia i Göteborg har valt att lägga 70 kr för 2 st mätningar per månad, då det passar deras verksamhet bäst. De har 200 st medlemmar som tecknat sig för detta vilket ger en intäkt på 14.000 kr och en kostnad på 1.170 kr. 
  Resultatet på helår landar då på 140.000 kr. GENKI i Bollebygd har 40 st för 99 kr i månaden på sin InBody770 så kostnaden för vågen är täckt med råge. Se mer nedan om deras PT-verksamhet och vad InBody gjort för denna verksamhet!
Paketera in i befintlig PT verksamhet, TEAMS, koncept och small group training
 • Justera priset på PT-paketen, inkludera InBodymätningar för trovärdighet och för att säkerställa resultaten för kunden framåt, ex 500 kr extra för 10 st PT-timmar. Använder ni Foodbox är InBody ett väldigt bra hjälpmedel för att visa resultaten på ett tryggt och säkert sätt. Väldigt många anläggningar i Sverige använder denna kombination. Alla CMS-anslutna klubbar som kör TEAMS bör paketera in InBodymätningar för att säkerställa resultat.
 • Nya PT-paket, ex 2 x 30min PT plus 2st mätningar inklusive kostrådgivning per månad för 995kr som ni lägger på AG.
PT Sälj
 • För att öka er PT-försäljning är InBody en riktigt bra lösning. Kunden får svart på vitt hur det står till med hälsan och beslutet att investera i er PT-lösning blir kort. GENKI i Bollebygd är en av de mest framgångsrika i landet på PT-försäljning. 30% av deras omsättning kommer från PT, ca 3,5 milj SEK vilket är lysande. De använder InBody770 vid alla analyser/konsultationer med potentiella kunder. Ägaren Jonas uppskattar att minst 20% av all sälj kommer från deras InBody770 vilket motsvarar ca 700.000kr. 2021 har startat lysande, trots pandemi, och PT- försäljning uppgår till 2 milj SEK årets fyra första månader vilket ger signaler om 5-6 milj innan året är slut. En stor anledning är InBody770. Jonas säger att ”investeringen i 770 är den mest självklara och klockrena han någonsin gjort”. Vill du komma i kontakt med Jonas så återkoppla till oss på InBody Sweden så kopplar vi ihop er.
Flytta ut verksamheten till företagen
 • Då InBody270 är portabel och enkel att plocka med sig kan ni med fördel genomföra mätningar på företag på orten. En snabb och träffsäker InBody-mätning för 150kr/person eller paketera ihop mätningar, föreläsningar, hälsoprogram, träningspass efter er kompetens.
  Hälsoföretaget On the run erbjöd företag hälsoprogram för de individer på företag som hade störst behov av en livsstilsförändring. Paketet kostade 5000kr/person och innefattade mätningar med InBody, träningspass varje vecka, coachning varje vecka och kostprogram. Mer än 150st deltagare under 1 år gav intäkter på 750.000kr.
 • Stå på mässor och hälsodagar och erbjud mätningar för 100kr/person
Digitala medlemskap
 • Via InBodys egna app – Lookinbody web – kan ni erbjuda befintliga medlemmar och icke medlemmar smarta online-lösningar. Kan ni se framför er hur många ni har pratat med som ”ska komma i form först”, som ”ska gå ner i vikt först” innan de blir medlemmar. Nu har ni lösning. T.ex. 3st InBody mätningar på er anläggning/studio samt coachning direkt i appen med fokus på vardagsmotion och bättre matvanor.

Få in nya leads
 • Bjud på mätningar under öppet hus, i samarbete med era samarbetspartners på olika tillställningar, stå i varuhus, på golfklubben eller var det nu kan vara.

Sälj lösa mätningar inkl. enklare rådgivning för att sedan sälja lösningen
 • Riktpriset för lösa mätningar är 295kr. Genom att ni tillsammans med kunden går igenom resultaten kan ni sen skapa up-sale genom att presentera lösningarna för att förbättra resultaten. En mätning är bara en mätning. Det gäller att skapa resultat över tid för att visa på trovärdighet för er verksamhet.

Kontakta oss

APPEN

Med InBody appen blir din kost och träning en resultatorienterad och tydlig väg mot bättre hälsa! Resultaten från dina InBodymätningar hamnar behändigt i din telefon. 

InBody_screen_2019_low

Integritetspolicy

InBody behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR.